INFO OM MIG

Namn: Skriv ditt namn här
Bor: Vart du bor
Ålder: Hur gammal du är

Civilstånd: Ditt civilstånd
Sysselsättning: Vad du gör
Övrigt: Kanske en liten notering

Välkommen in! :)



SKRIVET: 2010-06-30, kl 07:40:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

hörbymarknad

Hörbymarknad idag, 12-14 ska ja gå en runda med Becca. Sen hem och lämna Jonna, sen gå en runda med Mattias & Sebbe, Skriver nog inte mer förens i kväll :)

SKRIVET: 2010-06-29, kl 23:55:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

orkar inte


bild från kajsa,, jag lägger inte upp fler bilder eller något som jag sa att jag skulle men jag har inte den orken så får göra det imorgon. ska bara säga att där vi bada, var det skit mysigt, rent och djup. Så jävla härligt. cyklingen var skit kul hela dagen har varit bra. nu ikväll ha jag cyklat en runda med lollo och hennes mamma. mycket trevlig :D :D
sov så gott !

SKRIVET: 2010-06-29, kl 17:48:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

svårt

Kom precis hem från tinna. har varit där och fixat mina nagla och det är helt svårt att blogga. Kan knappt skriva. Ja som sagt blev jag jätte nöjd och jag lägger in bilder sen och berättar om min dag när jag har cyklat dressin. Som var skit kul. Men som sagt det kommer mer idag men nu måste jag verkligen dra !

SKRIVET: 2010-06-29, kl 10:30:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

FÅR DATAN IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



GLÖMDE SÄGA ATT JAG FÅR MIN DATA IDAG. YIIIHAA :D

SKRIVET: 2010-06-29, kl 10:28:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Eliiiiin Svänsson todaaay!

Precis kommit ur sängen, har sovit rikigt bra. Varmt och skönt ute och idag blir det elin igen. Blir väl sol & bad skulle ja tro ;p
Vet inte om vi ska träna ikväll, får se.
Hinner kanske skriva mer senare. ha det bra!

SKRIVET: 2010-06-28, kl 23:51:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

gott med mick

SKRIVET: 2010-06-28, kl 23:16:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

vad duktig jag är

ny rackade ben, nappade ögon bryn, hårinpackning och ansiktes grejs. Ja allt det har jag gjort ikväll jag som aldrig orkar göra detta. jo om det verkligen är ett måste. Benen behövdes verkligen rakas och ögonbrynen ja det såg ut som en stor McDonalds skylt och på senaste tiden har det kommit upp riktigt stora finnar i mitt huvud och röda är de! Så jag får ta sån ansiktes gajs varje kväll framåt nu. Men nu ska jag snart sova.

SKRIVET: 2010-06-28, kl 21:59:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

veckan kommer gå snabbt..

har precis snackat med lollo i telefon känns som år sen vi var men vi bestämde oss att vi måste hitta på något i veckan, i alla fall träffas lite snabbt och snacka lite och så. Idag har jag varit på konfan sista veckan (Y). Det var så himla segt att gå upp men jag kom upp och kom i väg. Efter konfan drog jag och karlsson och badade. Det har varit så varmt hela dagen. enär jag och Olivia låg och solade kom casper och Jonas så vi var med de. Det var faktiskt trevligt. När jag kom hem slocknade jag och som i två timmar. Jag ska tala om att det var så jävla skönt. Sen drog jag pappa och vicky och handlade sen en runda in till Karin och satt och snacka där. Sen så kom Casper där med. Nu ska jag snart ner i badet. Imorgon ska vi på konfan cykla på tågreals och sen ska vi bada i sjön och ha det anmält mysigt sen ska jag fixa min naglar hos tinna.  Sen på onsdag hörbymarknad + OLIVIAS FÖDELSEDAG. Torsdag hörbymarknad. Fredag förberedelsen till konfan. Lördag KONFIRMATION så är jag klar med skiten (Y)

SKRIVET: 2010-06-28, kl 18:07:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Eliiiin bajssson!

sitter hos elin bajsson och vi har typ badat hela dagen, har precis ätit plättar och ska nu dra och träna nu.
och jag vet att jag suger på att blogga.
puss

SKRIVET: 2010-06-27, kl 23:07:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

bajs

kom precis hem från att varit ute och gått med Olivia karlsson och käkat glass. vi träffades uppe vid assars för att käka mjuk glass som var hur god som bara den och sedan kom felix och mattias med deras epa. vi skämdes men vi åkte ändå med de till Olivia men nä, då kör de ner till torget. fy vad jag och Olivia skämdes vi gick fort där ifrån. men vi ringde till felix och sa att han var nu skyldig oss att köra upp oss till Olivia lind. och han gjorde det så vi stod där uppe och snacka lite med Olivia sen så tog jag min cykel och nu är jag hemma. nu snart ska jag sova hör av mig imorgon igen :)

SKRIVET: 2010-06-27, kl 17:02:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

känner mig dissad

hallå!
Klockan är snart 17.00 och jag har bara varit hemma när det är så fint väder där ute. Jag har faktiskt städat eller jag håller på att städa tog lite paus bara. Jag har försökt få tag på olivia lind hela dagen för ag skulle hämta min cykel där men nej hon svarar inte. Sen har jag försökt att ringa till lollo för vi skulle snacka om eclipse. Men nej hon svarar inte heller, med andra ord är jag rätt dissad! Men nu ska jag städa klart sen ska jag försöka ringa till Olivia igen.
kanske hör av mig senare igen.

SKRIVET: 2010-06-26, kl 21:56:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

familjen

hahah hur roligt det än låter ska jag och min kära familj ha twilight och new moon kväll !

SKRIVET: 2010-06-26, kl 21:51:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

lägret

n
Nu kommer lite bilder. jag orkar inte lägga upp alla som jag har tagit med min mobil eftersom jag glömde kameran hemma. En stor del av vårt läger för mig och Alma var ♥HEMKÖP♥. Haha, ja vi stor shoppade där när vi var inte i stan och vi handlade mycket gott som ni kan se men även slaim som stavas ? Sen var vi även och kolla på älgar som var skit tråkigt, men jag och alma fick göra det skoj på vårt eget sätt. Men nu snart ska jag gå in i duschen.

SKRIVET: 2010-06-26, kl 11:50:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Justin Bieber - Somebody To Love (Remix) ft. Usher

- lite sen är jag men jag har trotts allt varit på läger.

SKRIVET: 2010-06-26, kl 11:47:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

förlåtförlåt

ja som ni vet har jag inte kunnat blogga för jag har varit på läger, men jag skulle faktist blogga i torsdes men jag palla inte och inte igår heller för då var det midsommar och jag var och handlade med karlsson och sen skulle vi till lind så jag hann inte. Men lägeret var bra, lite små tjafs hela tiden mellan mig linnea lina alma. Alma tjafsa med lina och jag med linnea. Men nu tycker jag det ändå var bra att vi gjorde det, haha ja det låter sjukt men nu har jag kommit närmre Alma igen. Som är toppitoppen. Lägret var lite små drygt i mellan åt,Men det gick. men sista kvällen var bra tills vi skulle sova. och ja jag pallar inte berätta för det är för mycket. Berättar mer om midsommar senare idag. Och lite bilder kommer upp från lägret.

SKRIVET: 2010-06-23, kl 15:39:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svenne

Sitter hos Svensson nu. Har precis bakat ROSA muffins med choklad i, super gott :D
Nu ska vi hitta på något annat att göra sen sticker vi på träning :) byee!

SKRIVET: 2010-06-23, kl 11:07:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svensson todaay!

Hejsan.
Idag blir det Elin :D
Sen ikväll träning.
Sticker tlll Åhus i morgon. Kommer bli bääst.
Hinner inte skriva mer, ska duscha nu. Puss :)

SKRIVET: 2010-06-23, kl 11:04:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Love generation!



Älskar denna låten :D

SKRIVET: 2010-06-22, kl 08:20:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder

Jag vet att det kommer upp för lite bilder på bloggen. Men det ska det bli ändring på när jag får min data :)

SKRIVET: 2010-06-20, kl 23:23:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

ny mobil

hallå , så duktig jag är på att blogga, nooooot. Tyvärr kommer jag inte bli mycket bättre heller för imorgon åker jag på läger och är där till torsdag. men tänker göra en snabbis vad jag har gjort i helgen. åkte till bror lekte med bret. Och jag fick en mobil av min bror i konfa present i förväg i loooooooove u ! HAha men nu måste jag packa det sista puss puss !

SKRIVET: 2010-06-20, kl 22:17:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tosselilla

Tosselilla idag med laget. Sjukt kul. Inte så mycket mer att säga. Ni har säkert sett filmen på facebook när jag, Emma och Ellen är ute och ror och där kommer ett par sånna där .... och stänker ner oss med vatten. Typ totalt onödigt.
Syster fyller år i morgon annars vet jag inte vad som händer. :)

SKRIVET: 2010-06-18, kl 19:13:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjaaa

Jag suger på att blogga, jag vet. Men hinner knappt nu på sommarlovet. Har andra saker för mig. Men skriver när jag har tid, som nu.
I veckan har jag och mattias vart hos mormor. Riktitg kul. Gick på stan, badade och lite sånt :)
Annars har vi bara tagit det lugnt.
Har precis städat rummet, har inte gjort det på någon vecka så det behövdes. Ska till pappa snart. Ska bara slänga mig in i duschen. I morgon ska vi på 20 års kalas. Min kusin fyller år. Efter det ska vi kanske på Mc-kortechen (stavas?) i åhus.
På söndag blir det tossellilla med laget. Ska bli så jäkla kuul :D
Har ju fortfarande ingen data och har inte haft det på 3 veckor nu så kan kanske inte blogga så mycket i helgen om jag inte lånar pappas data lite :)
Ha en bra helg.

SKRIVET: 2010-06-17, kl 18:04:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tinchy Stryder ft. Amelle - Never Leave You

Ny favorit låt. När jag först lyssna på den trodde jag att justin bieber sjöng i den. Men icke sa nicke. Idag har jag varit på konfan som vanligt vi var i malmö på rosengård. För första gången åt jag felafel, som faktiskt var god. Imorgon blir det fotgardering med konfan. Sen åker jag till min bror för att vara där i helgen. Jag har trots allt saknat min Bret!

SKRIVET: 2010-06-16, kl 18:33:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

duktiga jag

sitter och äter en talrik fisk och massa sallad. Idag har jag varit på konfan som vanligt. Sen efter drog jag till stan. Jag hitta en klänning och en kavaj. Blev faktiskt riktigt nöjd. Men i helgen måste jag in igen eftersom i nästa vecka ska vi på läger och jag måste ha en ny bikini så jag kan ha två med mig. För min ena är lite liten. Men nu ska jag ut i det fina vädret. Imorgon blir det malmö med konfan.
- Jag lägger in bilder sen vad jag köpte.

SKRIVET: 2010-06-16, kl 18:33:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

duktiga jag

sitter och äter en talrik fisk och massa sallad. Idag har jag varit på konfan som vanligt. Sen efter drog jag till stan. Jag hitta en klänning och en kavaj. Blev faktiskt riktigt nöjd. Men i helgen måste jag in igen eftersom i nästa vecka ska vi på läger och jag måste ha en ny bikini så jag kan ha två med mig. För min ena är lite liten. Men nu ska jag ut i det fina vädret. Imorgon blir det malmö med konfan.
- Jag lägger in bilder sen vad jag köpte.

SKRIVET: 2010-06-16, kl 13:34:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bad + mormor

Hej allihopa
Sitter hos mormor just nu, jag och mattias sov här i natt. Har precis ätit och ska snart ut och bada. Men värmepumpen har gått i sönder så det är inte jätte varmt :p
Träning i kväll, sen ska jag kanske sova hos mattias :)
Nu ska jag ta ett dopp.
puss :)

SKRIVET: 2010-06-15, kl 23:13:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

nattinatti

Ligger och kollar tv. Ska snart gå och lägga mig.hoppas ni har haft en bra dag för det har jag !
vet ni vad? jag är så jävla sugen på shopping!!!!!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2010-06-15, kl 16:23:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Har precis vaknat. Nej jag har verkligen inte sovit till halv fem på dagen. Sånt klarar inte jag av. men jag har faktiskt varit på konfa i dag igen. Sen när jag kom hem så somna jag i soffan. Konfan var bättre än igår faktiskt. Vi hade teater öppna julklappar och sånt. Haha låter kanske lite sjukt med julklappar. Men vem vill inte fira jul två gånger om året? Imorgon ska vi cykla med konfan. Men nu ska jag ut med sopporna !

SKRIVET: 2010-06-15, kl 12:22:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mormor

Hejsan
håller just nu på att baka kladdkaka:D
Sen ska jag och mattias ta tåget till mormor. Ska förmodligen stanna där i natt.
puss :D

SKRIVET: 2010-06-14, kl 23:35:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

shift

Har nästan precis kommit hem från en kväll med Olivia och olivia. Vi träffades uppe vid assars och sedan cyklade vi ner för att äta kebab på valentino men den var slut där så vi cyklade till viking. Jag var inte hungrig så jag åt inget men vi snackade mycket och vi hade det trevligt sen gick vi ner till turken och handla godis och jag handlade skit konstiga tuggumi som heter shift, asså de byttar smak. Faktist rätt goda. Men sen gick vi ner till bron för att snacka lite. Men sen cykla jag hem och nu ska jag nog snart sova vi har trots allt konfa imorgon också.

SKRIVET: 2010-06-14, kl 18:18:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snabbis

Lite snabbt inlägg. Har precis kommit hem från Nova. Åkte in med Mattias och Tony. Trevligt:)
Nu ska jag byta om och sedan dra till träning.
ha det bäst :)

SKRIVET: 2010-06-14, kl 16:14:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

hemma nu

Nu är jag hemma. Har ju varit på konfan som faktiskt var tråkig. Men vad hade jag förväntat mig. Men skit i det nu, jag ska snacka om gårdagen nu. Jag olivia Line åkte då in till malmö för att de street dance som var riktigt bra, lite störigt var att den var brittisk. Men annars var den riktigt bra. Jag vill inte snacka om den för er som inte har sätt den och vill se den ;) . Men som sagt den var riktigt bra. När den var slut fick vi skynda oss för bussen skulle gå om 3 minuter efter filmen, men så står 3 där och Olivia vi ska med den, och jag men det är ju inte den 3:an. Men men vi hoppa på den och bussen sega. stängde öppna stängde öppna varje gång bussen stannade. Och sen var det ju kizz konsert och alla skulle på bussen så vi missa vårt tåg. Line ringde sin pappa så han kom och hämta oss så vi fick hoppa av hos olivias pappa, för självklart hade vi hoppat på fel buss också. Ja det v ar vår kväll men nu ska jag städa mitt rum.

SKRIVET: 2010-06-14, kl 08:59:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dålig uppdatering

Ja jag vet, jag har varit skit dålig på att uppdatera :s
Men jag har varit hos Mattias hela helgen. Så får skylla på det.
I helgen har det inte hänt så mycket. Haha eller vi var på city gross i lördags :D
Idag så har vi inget planerat än så länge. Ska träna ikväll iaf :)
Skriver mer senare!

SKRIVET: 2010-06-14, kl 08:39:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

konfa


nu snart drar jag till konfan ska bara fixa det sista. jag är inte alls pep, jag vill vara hemma och sova. Vi kom hem rätt sent igår vi missa till och med tåget. Det var så jävla mycket folk i malmö som vi inte hade tänkt på. Men det var ju kizz konsert. men nu hinner jag inte skriva mer jag skriver när jag kommer hem. Då lovar jaga berätta om filmen !

SKRIVET: 2010-06-13, kl 18:31:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

´bio


fyy vad jag och lollo är på sämst på att blogga. Menmen idag har jag inte gjort ett piss men nu snart ska jag på bio med line och karlsson. Vi ska se street dance i 3D. Jag tror den är bra eller jag hoppas. Men nu ska jag göra mig klar sen så ska ja gå ner till bussen men jag hör av mig imorgon om den var bra eller inte.

SKRIVET: 2010-06-12, kl 21:45:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

lite snabbt

har inte haft tid att blogg och jag har inte orkat  men jag var ju hos olivia i går/natt med line. Det var mycket trevligt mest för vi var uppe hela natten och sov på morgonen. Line och olivia sprang i bh och trosor runt kvarteret för att fira att vi har sommarlov. Vi har haft det mycket trevligt med mycket snack chips och ja mer. Men sen åkte jag med pappa till nova idag också och jag hitta inget, så jag hjälpte pappa istället (Y). Men jag får väll dra in igen. För jag har inte mått bra heller mitt lovbörjar med feber och halsont.

SKRIVET: 2010-06-11, kl 15:17:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

SOMMARLOV

Så jäkla härligt. Äntligen sommarlov. Sommarlovet kommer bli bäst.
- Tosselilla med laget
- Stugan i Åhus, baad
- Åhusbeachandboll
- Ungern med laget
- Bakken med laget
- Kompisar och Mattias såklart :)

Massa handboll kommer det bli :D

Kommer bli så jäkla bäst.
Tog inga bilder idag. Ni får nöja er med Beccas bilder :)

SKRIVET: 2010-06-11, kl 12:38:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov. Har precis kommit hem från skolavslutningen som mycket trevlig. Vårt luciatåg gick också bra, HAHA. Många foto blev det med men jag orkar nog inte lägga in alla så det får bli några. Vi fick betygen också och var gaska nöjd med de. Alex och ebbas födelsedag är det idag också ;D.

SKRIVET: 2010-06-10, kl 19:57:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

GH

jag och lollo har inget att göra så hon kommer nu snart så ska vi spela lite GH, bloggar mer sen
/ rebecca

SKRIVET: 2010-06-10, kl 14:30:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

trötter

Orkar inte blogga så mycket idag, men kan skriva något litet.
Igår var jag och servera på lärarmiddagen. Rätt så kul faktist :)
Idag så hade vi klassdag, kollade på film. Det blev scarymovie4 och Blades of glory. Fick pannkakor att äta.
Skolavslutning i morgon. Ska bli riktigt sköönt.  Nä nu ska jag lägga mig i sängen/soffan. Ha det fint :)

SKRIVET: 2010-06-09, kl 22:53:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

inte trött

klockan är 22.50 och jag är inte trött, som jag brukar vara vid denna tiden. Men jag har varit på lärarmiddag och saverat. Det gick faktiskt riktigt bra och jag tappa inga talrikar eller glass. Och jag är väldigt glad över det. Man blev bara sjukt hungrig och hade ont i ryggen. Alla flickor vara vackra i sina klänningar och pojkarna mycket stiliga i sina kostymer. Men nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon är det skola. okeej inte skola vi ska kolla film och spela sing star och GH, menmen.
ha det nice ;)

SKRIVET: 2010-06-08, kl 21:14:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

:) :) :) :D :D :D :P :P :P

bara lite snabbt lollo och jag brukar glömma skriva vem det är som har gjort inlägget. Men ett tipps är att lollo gör alltid överdrivet mycket :D :D :D :) :) :) :P :P.
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHH

SKRIVET: 2010-06-08, kl 20:31:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

underbar dag

Hejsan :D
En helt underbar dag har detta varit. Var först på kabaren, skit bra var den. Man njöt när de sjöng om 7orna haha;p
Efter kabaren hade vi engelska, kollade på film. Sen hade vi lunch, fick glasssss :D
Sen Matte . -.-
Sen hade vi tyska, hade Bärra, så det blev inte så mycket tyska.
Efter det så hade dom som fick ig på fysiken omprov. Jag slapp som tur va :)
De som fick godkänt fick sluta.
Sen efter skolan stack jag och sofie in till Nova. Handlade kläder till i morgon. Jag hittade även en skit snygg tröja på bikbok - 299:-
Jag och Sofie handlade även fantaläppsyl. Gott :D
Vi skulle egentligen tagit bussen 18.10 hem. Men missade såklart den, så fick sitta i en timme och vänta på nästa buss. Men vi hade rätt kul haha :D
På bussen så kom Frida.W också så satt och snackade litta.
När vi väl var i Hörby så kom Mattias och Tony.
Sen stack Tony och Sofie, Sen följde Mattias med hem :)
Detta var min dag i minsta detalj, 
Tack för en underbar dag Sofie. (L)
skriver inte mer idag. 
Puss :) 

SKRIVET: 2010-06-08, kl 18:37:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

^^

vilken skön dag, kabbare var det först och den var riktigt bra. sen så hade vi engelska i typ 15 minuter. Lunchen var god kyckling och ris.  Sen fick man glass som efterrätt. Matten bingo. Spanskan lek, livskunskapen snack. Min skoldag har varit mycket bra. jag har precis kollat Dear John, jag grät och grät. Såååå jäävla snygg han är. Nu ska jag ringa lollo ♥♥♥♥

SKRIVET: 2010-06-08, kl 07:34:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är detta sant!?


SKRIVET: 2010-06-08, kl 07:13:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kabare

Tjenare
Har precis kommit hem från Mattias. Ganska skönt att komma hem och vara helt klar för då kan jag sätta mig vid datan :D
Idag börjar vi klockan 9 för vi ska kolla på kabare uppe på G-hill.
Resten av dagen är väl som vanligt tror jag.
Nu ska jag snart ringa Becca, pusss :)

SKRIVET: 2010-06-07, kl 21:28:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

trött

mamma jobbar, pappa jobbar, syster jobbar. Me like! Det är lugnt och skönt hemma när det bara är jag. Jag har precis ätit och ska snart gå och lägga mig, jag är så himla trött. men skolan var faktiskt bra. På idrotten badade vi ute i regnet, ja det var skönt men efter en stund blev det kalt så vi bubblade och bastade därefter. Sen skulle vi ha sy slöjd fast vi hade hemkunskap och gjorde kladdkaka istället, vår var så perfekt ja tills vi brände den jag och Olivia. Vi satt den på 275 är det skulle var 175, HAHAHA. Vi vänder bara på den och åt den. Den var kladdig ändå och mycket god. Sen hade vi korsord på matten och vi satt i uppehållsrumet och pratade under musiken för vi hade vikarie. Svenska tränade vi på vårt framtränade som vi ska ha på skolavslutningen. Ja som ni kan se har jag haft en slapp dag. Efter skolan åkte jag olivia olivia till nova, det var tröttsamt och jag hitta inget inte ett par skor ännes, vad ska jag göra hjääääääääääälp?! Men imorgon börjar vi nio på g-hill för vi ska kolla kabbare :D :D

SKRIVET: 2010-06-07, kl 16:15:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

.

Blir nog inte så mycket bloggande idag endån, ska lixom till Mattias nu och jag har ingen data att ta med :(
Hörs i morgon iaf :)

SKRIVET: 2010-06-07, kl 15:44:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag har tråkigt

Igår sol, idag piss regn!
Skit tråkigt väder. Skolan har varit bra, badade ute på idrotten, eller vi simmade ute sen fick vi gå in och bada.
På svenskan tränade vi på vår låt och vi ska sjunga på fredag på avslutningen :o
HAHA, skit dålig är den.
Sitter här hemma nu, skiter i träningen idag pga vädret. Pallar inte bli sjuk :s
Skriver mer senare. puss :)

SKRIVET: 2010-06-06, kl 22:37:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

sovgott !

Min dag har varit chill óch jag har inte gjort något. Men nu ska jag sova. Hörs imorgon efter jag har varit och shoppat med min töser!

SKRIVET: 2010-06-06, kl 13:57:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

aaaaamen tjenena

fler bilder finns på min facebook ;)

Det var ju ett tag sen nu. Ja jag har faktiskt inte haft tid och igår orkade jag inte.. I fredas drog jag till jägers. Vi var hemma hos Anja först och fixade och donade. Jag lovar där var fart på stället. Som sagt var det mycket trevligt och vi drog vidare till jägers och det var mycket trevlig, mycket foto blev det som jag spenderade min eftermiddag i går med att lägga upp alla bilder på facebook. Vi var och cyklade ringsjörunt också igår så det var en tidig morgon och mycket trampande 3 och en halv mil. Ja säger bara fy fan. men det var faktiskt ändå kul. Måste bara tillägga att jag och linnea klara oropsbacken ! hahah vi var så stolta. Idag ska jag bara ligga hemma och chilla och städa lite.
Hoppas ni har haft en bra helg.
ps, det är bara fem onödiga dagar kvar i skolan, sen sommarlooooooooov  -meeee like!

SKRIVET: 2010-06-05, kl 16:19:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

solbränd ?

Mjoo, aaj kan man väl säga. men jäkla bränna jag har fått:D
 Helt sjukt, bara 5 dagar kvar tills man slutar 8an.  Skönt!
Till annat, håller på att fylla vatten i poolen. Sen ska här badas. Nä har inte tid att skriva, ska ut igen.
puss

SKRIVET: 2010-06-04, kl 16:56:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soooooool

Helt underbart väder. Skolan har faktist varit skit bra. Låg ute och sola varje rast. När jag kom hem så hoppade jag i bikinin och ut på studsmattan. Jag har precis kommit in men ska snart ut igen.´Har legat ute sedan klockan 2 så man har ju fått lite färg :D
Ikväll ska vi grilla, annars vet jag inte vad som händer.
Nu ska jag ut och sola igen, :D

SKRIVET: 2010-06-04, kl 16:23:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

orka..... jägers?

nej jag pallar verkligen inte dra till jägers ikväll, men va fan ? det kommer nog bli ändå kul. Men jag fårväl ta och bestämma mig.
orkar in blogg mer idag..
solen behöver mig eller kanske jag behöver solen ;D

SKRIVET: 2010-06-03, kl 21:32:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

yaaaaami

Eftersom lollo var på student fick jag göra något helt annat. Min familj är verkligen på topp idag för utom att vår kära kärring granne hade skrikit på pappa för han grillat på balkongen, HAHA ofta.. Men pappa bara skratta åt henne. Men men , jag blev skit sugen på melon så jag och pappa körde och handla melon och glass så nu sitter jag här med melon. Och du , det är skit gott!

SKRIVET: 2010-06-03, kl 19:26:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

shorts , rebecca ?

ja idag hade jag shorts. Jag som inte gillar shorts, men det var så värmt jag var bara tvungen.Min dag har varit varm, solig och självklart bra.Måste bara säga att livräddning är skit svårt, vi hade det på idrotten. Sen har jag varit hos lind och badat med. Känner verkligen sommaren kommer nu. Imorgon är det fredag, jägers? - neej jag pallar nog inte. Men på lördag är det ringsjörunt och jag är taggat, HAHAHA. OCh sen är ju det bara en vecka kvar. Fy vad tiden gå fort. Men nu ska jag ringa lollo och fråga henne om hon vill ut och rolla!

SKRIVET: 2010-06-03, kl 07:30:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHA!

Becca är så klantig!
Vi får se flmen en annan gång ;p HAHAH!
Till annat. Ska snart till skolan eller ja vi ska vara i karnasbacke. Ska ha någon biologi grej som vi inte fick göra i 7:an för vår lärare tyckte att vi var för omogna, vadå omogna, vill va väl fullt ''normala'' ? :s
Sjukt härligt väder idag igen. Ikväll blir det väl att fira min kusin som tar studenten idag. Annars vet jag inte vad som händer. Nä, nu ska jag äta :D
ha en bra dag!

SKRIVET: 2010-06-02, kl 18:49:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

bläääääääää

jag har vaknat nu och det har inte försvunnit... ja blir dyster!
min dag har varit bra så himla varmt och skönt siste lektionen var vi och badade, fy för vad skönt !
Men nu sak jag gå och cuta mig lite till !

SKRIVET: 2010-06-02, kl 16:42:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

asså nä!

jag stör mig så himla mycket att jag missa det. Jag och lollo längtade så tills vi kulle få våra biljetter så klantar jag till det! guuuuud vad jag stör mig först tänkte jag, jaja då missar jag inte marknaden men bläääääääääääääää. jag vill jag vill jag vill ha biljetterna, buhu ska sova bort det nu !

SKRIVET: 2010-06-02, kl 16:31:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

:( x 1000000000000000000000

i morse satt jag på datorn för att boka biljetter till twilight, new moon. eclips klockan är 7 men så har de inte kommit än och det stod inget på hemsidan så jag tänkte nä det är väl inte i dag då. Sen när jag kommer hem ser jag att de är ute och där var inga platser kvar och att biljetterna hade kommit ut halv 8. Nu ska jag böla och cuta mig !
LOLLO FÖRLÅT :'((((

SKRIVET: 2010-06-02, kl 15:51:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Härligt väder

Älskaaaaa vädret :D
Skolan har varit bra, hade först svenska sen halva träslöjden sen
stack vi upp till G-hill för att kolla teatern. Den funka väl. Sen slutade vi.
Kom hem för en stund sen, la mig på studsmattan och solade :D
Ska iväg och klippa mig nu, men ska bara klippa topparna, sen ska jag träna :)
Pusss !

SKRIVET: 2010-06-01, kl 21:19:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag säger godnatt

har inte orkat blogga i dag , just nu mår jag dåligt och vill bara sova!

SKRIVET: 2010-06-01, kl 18:39:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träning

Träning nu i regnet , sen kommer Mattias :D

SKRIVET: 2010-06-01, kl 17:35:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

lollo vafaan?

SKRIVET: 2010-06-01, kl 17:01:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Punkt

Ingen data = inte så mycket bloggande för min del!
Jaja, min dag har väl varit bra, skolan har varit som vanligt.
Sitter hos Becca nu. Eller ja, hon SOVER och jag sitter vid hennes data, Love that. Ingen som pratar, ingen som bitts ;p
Ska snart hem och byta om, ska träna från kvart i 8 till halv 10:)
Ha det braaa. pussen!